Elérhető a PHP 7.3-mas verziója
  • 2019. 02. 03.

Elérhető a PHP 7.3-mas verziója

A mai naptól elérhető tárhely szolgáltatásunknál a PHP 7.3-mas verziója, melyet a Cpanel felületen a PHP verzió kiválasztásnál lehet bekapcsolni.

De mielőtt átkapcsolna a legújabb verzióra, kérjük, ne siesse el a váltás, gondolja végig, hogy az Ön által használt rendszert kompatibilis-e azu új verzióval. Ne aggódjon, nem akarjuk lebeszélni arról, hogy a legfrissebb PHP verziót válassza, és nem is fogjuk. Viszont.

Felelősségünknek érezzük, hogy figyelmeztessük arra, mi várható abban az esetben, ha weboldala (és annak a rendszere) nincs felkészülve a váltásra. Mióta nálunk is elérhető ez a lehetőség, már több ügyfelünk is jelezte, hogy leállt a weboldala az ákapcsolás után.

Ezért, hogy ezt elkerülke a meglepetéseket, a következőket kell tudnia:

  • - A PHP 7.3 sok oldallal még nem kompatibilis.
  • - A sokak által használt Wordpress (és esok egyéb CMS rendszer) sem hozott olyan frissítést, ami ezzel kompatibilis lenne.
  • - A váltás előtt minden esetben csináljon biztonsági mentést, hogyha gond lenne, vissza tudja állítani az előző állapotot. - Ha évek óta nem volt frissítve weboldala, valószínű nem lesz sikeres az átkapcsolás/frissítés.
  • - Ellenőrzés előtt ne váltson PHP verziót, mert ha honlapja technikai háttere nem megfelelő a művelet végrehajtásához, üzemképtelenné válhat az oldala.

Ha nem biztos a dolgában, keressen meg minket nyugodtan, munkatársaink szívesen segítenek a felmerült problémákban.